HC Care Yenileyici & Aydınlatıcı Peeling Jel

Sevgili blogluYORUM Gökçe'nin blog sayfasında paylaşmış olduğu Blog Nedir Blogger Nedir? ( okumanızı tavsiye ederim ) yazısına istinaden düzenlediği çekiliş sonucunda kazanmış olduğum HC Care Exfoliating & Lightening Peeling Cleanser Gel ile ( Yenileyici & Aydınlatıcı Peeling Jel ) markanın bir ürününü de ilk kez kullanmış oluyorum. Öncelikle böyle alelade bir kargo poşeti içinde değil de köpük ambalaj içinde hasarsız ve korunaklı bir şekilde ulaştırdıkları için firmaya teşekkür ediyorum.
2007 senesinde kurulan ERC Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları'nın markası HC Care, bir Türk firması. HC Care markasının bünyesinde bitkisel saç ve cilt bakım ürünleri bulunuyor. .
HC Lightening Peeling Cleanser Gel'in '' Ferah ve ışıltılı bir görünüm için, cilt tonu düzenleyici aktifler ve bitkisel eksfoliantlar ( eksfoliant Fransızca peeling - peeling Türkçe soyulma ) içeren yenileyici bakım. Sabun içermeyen temizleyiciler ve hassas ovucu ajanlar yardımıyla cildi, kuruluğun neden olduğu pul pul dökülmelere karşı korumayı ve cilt görünümünü yeniden canlandırmayı destekler. Nemlendirici formülü, yüzeysel kirleri ve ölü hücreleri kolayca temizlerken cildi pürüzsüz ve yumuşak bırakmak üzere geliştirilmiştir. İçeriğindeki cilt rengini dengeleyen aktifler (cilt tonu düzenleyiciler), ferah ve ışıltılı bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.'' şeklinde açıklaması var ambalaj üstünde.
Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun, 150 ml. ebadındaki peeling jel, hayvanlar üzerinde test edilmemiş ve içeriğinde hayvansal katkı maddeleri kullanılmamış. Ürün açıldıktan sonra 12 ay içinde kullanılabiliyor. Ve ambalajı geri dönüşümlü.
Kullanım talimatı '' Özellikle yüz ve boyun bölgesine, nemli cilde sabah ve akşam dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın ve bir süre bekleterek iyice durulayın. Göz çevresinde kullanmayınız.'' şeklinde olan HC Care Lightening Peeling Cleanser Gel'in çok hafif, rahatsızlık vermeyecek bir kokusu var. Jel formunun içinde kum tanesi büyüklüğünde ve sertliğinde kahve renkli tanecikler ve de tuz tanesi büyüklüğünde beyaz renkli zerrecikler bulunuyor.
T bölgesi yağlı ve siyah nokta oluşumuna müsait yüz bölgem için 2 ay süresince her gece düzenli olarak kullandığım HC Care Lightening Peeling Cleanser Gel'i, gözeneklerimi açmada ve siyah noktalarımı gözle görülür derecede azaltmada başarılı buldum. Cildimde hassasiyete, kızarıklığa, dökülmeye yol açmaması üstüne artısı oldu. Yalnız içindeki kahve renkli peeling tanecikleri kum tanesi gibi sert yapıda olduğundan cilt üzerinde nazik masaj hareketleriyle uygulamada yarar var. Zaten kullanım şeklinde de belirtilmiş bu. Ben açıklamalarda bahsedilen cilt rengini dengeleyici, cilt tonunu düzenleyici etkisini çok açık ve net şekilde gözlemleyemesem de cildimi temizleme, arındırma ve yumuşak bırakma özelliğini beğendim bu peeling jelin...