Garnier Nem Bombası Ferahlatıcı Kağıt Yüz Maskesi

Çok istikrarlı cilt bakım maskeleri kullanan biri olamasam da ayda bir o da unutmazsam ve üşenmezsem tek kullanımlık maskeleri deniyorum. Daha önce soyulabilir siyah maske ve kil maskesi denemiş olsam da yeni yeni keşfetmeye başladığım kağıt maskeler benim için daha pratik ve zahmetsiz. Tıpkı Garnier Nem Bombası Ferahlatıcı Kağıt Yüz Maskesi gibi..
Karma ve yağlı ciltler için olan maske ile ilgili; '' yoğun nemlendirici özelliğe sahip yeni nesil bir cilt bakım ürünüdür. Maskenin içinde bulunan ferahlatıcı ve arındırıcı konsantre formül, gerçek bir yenilik olarak yeşil çay özünü, hyaluronik asidi ve nemlendirici serumu bir araya getirir. Maskeyi yüzünüze uyguladığınızda nemlendirici serum etkili bir şekilde tüm yüzünüze nüfus eder. Cildiniz anında ferahlık ve nem kazanır. Cildinizi arındırır ve dengeler. Gözeneklerin görünümünü azaltır. Kağıt maske kolay ve pratik bir şekilde yüzünüze uygulanır, maske yüzünüzdeyken kolayca hareket edebilirsiniz'' şeklinde açıklama var. Ayrıca 1 maske = 1 haftalık nemlendirici serum içerirmiş.

Kağıt yüz maskesi oldukça yoğun losyonumsu bir sıvı içinde çıkıyor ambalajdan. Hani vıcık vıcık deriz ya o misal. Maskeyi ambalajdan çıkarttığımda ambalajın içinde de mevcut bu losyonumsu sıvı.
Beyaz düz dokulu ve mavi petek dokulu ( koruma filmiymiş mavi kısım), ambalaj içinde katlanmış vaziyette bulunan 2 parçalı kağıt maskeyi açarken dikkatli olmakta yarar var. Zira o yoğun sıvı yapısı yüzünden ha yırtıldı ha yırtılacak izlenimi verdi bana.
Uyulama şekli: 2 parçayı beyaz kısım yüze, mavi kısım üste gelecek şekilde yerleştirdikten sonra mavi kısmı beyaz kısımdan ayırıyoruz. Bu aşamada da alttaki beyaz maskeyi, mavi kısmı ayırmaya başladığımız noktalarda tutarak desteklemekte yarar var. Kalan beyaz maskeyi güzelce yayıp yüzümüze oturtuyoruz. Ve 15 dakika bekliyoruz. Maskeyi yüzüme uyguladıktan sonra ambalaj içinde kalan losyonumsu sıvıyı boyun bölgeme sürdüm ben. Tabi uygulama şeklinde böyle bir şeyden bahsedilmemiş onu da belirteyim hemen.
15 dakika sonunda tamamen kurumasa da o ıslak yapısı kaybolan kağıt maskeyi çıkarttım. Çıkarttıktan sonra; yüzünüze hafif hareketlerle masaj yapın ya da bir pamuk yardımıyla yüzünüzde kalan miktarı temizleyin denilmiş.
59 kadın ve 3 haftalık tüketici testi sonunda;
*Maskeyi uyguladıktan 15 dk sonra;
-Cilt yoğun bir şekilde nem kazanır
-Cildiniz ferahlar
-Cildiniz arınır
*1 hafta sonra ise;
-Cilt kalitesi iyileşir
-Gözeneklerin görünümü azalır
-Cilt dengelenir... diye de kanıtlanmış etkinliği varmış maskenin.
Kullanım sonucu benim yorumlarım ise şu şekilde; öncelikle istikrarsız bir maske kullanıcısı olarak sadece tek kullanım üzerine belirteceğim görüşlerimi. Kağıt maskenin inanılmaz bir ferahlatıcı etkisi var. Hani buz parçası nasıl yüzünüze temas ettiğinde bir serinlik hissedersiniz işte öyle bir serinlik, ferahlık hissi veriyor kullanım boyunca. Kokusu yok denecek kadar hafif hatta yüzünüzde hissedilmiyor bile. Çıkardıktan sonra da cildi yumuşacık yapıyor. Yani ferahlatma ve nemlendirme vaatlerini yerine getiriyor. 1 hafta sonunda; gözeneklerin görünümünü azaltma, cildi arındırma vaatlerinde tek kullanım için çok etkisini göremedim ben. Belki onun için düzenli kullanmak lazımdır. Benim bu ürüne aman aman bir ihtiyacım var mıydı peki? Hayır. Sadece cilt tipime uygun ve pratik kullanımlı kağıt maske olarak aldığım Garnier Nem Bombası Ferahlatıcı Kağıt Yüz Maskesi, tekrar almasam da olur diyeceğim bir ürün oldu benim için. Bu arada ürünü A101'den ekim sonu gibi 7,45 TL.'ye almıştım, unutmadan yazıp noktayı koyayım.