Dalin Kolay Tarama Spreyi - Zor Taranan Saçlara Özel

Saçları beline gelen bir anne figürü olunca, evde 4,5 yaşında benim 2 numaram Derin'in de Rapunzel gibi uzun saçları olmasını istemesi de  kaçınılmaz oluyor. 1 ve 2 yaşında 2 kere saçları sıfıra vurulmuş bir kız çocuğundan bahsettiğimi düşünürsek o isteğine de saygı duyuyorum. Benim hafif dalgalı saçlarımın yanında dümdüz saçlara sahip Derin'in o saçlarını yıkamak, taramak ve kurutmak ta kolay olmuyor haliyle. Özellikle bu banyo sonrası saç tarama sorunu için yaklaşık 1 senedir Dalin Kolay Tarama Bebek Şampuanı'nı kullanıyorduk. Tabi o zamanlar koltuk altında olan saçlarını banyo sonrası taramak bu şampuan sayesinde daha kolay oluyordu. Ama artık neredeyse bel hizasına gelen saçları için çok yeterli gelmemeye başlayınca şampuanı, bu sefer de Kolay Tarama Spreyi'ni denemeye karar verdim.
Spreyle ilgili '' Yumuşak formülü zor taranan saçlara özel olarak geliştirilmiştir. Karışmış, düğüm olmuş saçların kolay taranmasını sağlar, saça yumuşaklık ve parlaklık verir. Klinik testlerle yumuşaklığı kanıtlanmıştır. Hipoalerjeniktir. Cildin pH değeri ile uyumludur. Alkol, paraben, SLS, sabun içermez  '' şeklinde ambalaj üstündeki açıklamalar.
Kullanımı: Havlu ile nemi alınmış veya kuru saça, saç diplerine gelmeyecek şekilde uygulanıyor ve de durulama gerektirmiyor.
Rossmann Mağazası'nda 12.70 TL. satış fiyatı olan 200 ml. ebatlı Kolay Tarama Spreyi yağlı bir ürün değil. Saçta ağırlık, yağlanma yapmıyor. Spreyin de aynen Dalin'in şampuanlarından aşina olduğumuz kendine has harika bir kokusu var. Kuruyan saçta da o hoş kokusunu devam ettiriyor. Saç uçlarına uygulanan sprey gerçekten de karışmış, birbirine dolanmış saçların kolay taranmasını sağlıyor. Hani ipek gibi saçlar denir ya işte öyle yumuşacık oluyor kuruyan saçlar. Banyo sonrası kuruyan saçlarıyla Derin ahenkle dans ederken, ben de bir banyo sonrası saç tarama ve kurutma faaliyetini kızımın canını acıtmadan, kolaylıkla gerçekleştirmenin rahatlığını yaşıyorum. Derin de Rapunzel gibi saç uzatma hevesi varken ben bu spreyi daha çok yedeklerim gibi geliyor bana :))))