Yasemin Kokulu Bir Hayat İle Yeni Yıla Merhaba Etkinliği Sponsorları

Biricit İle Gönül Kahvesi'nde Yeni Yıla Merhaba yazımda sevgili Yasemin'in organizasyonuyla Kale Center Avm içindeki Gönül Kahvesi'nde gerçekleştirdiğimiz geleneksel '' Yeni Yıla Merhaba ve Hediyeleşme Etkinliği '' 'nde 12 blog yazarı arkadaşımızla güzel ve keyifli bir gün geçirdiğimizden bahsetmiştim. Etkinlik hediyeleşme olsa da, Yasemin kısa sürede hazırlandığı bugün için birbirinden değerli firmaların ürünlerini de bizimle buluşturmuştu.

Biricitin Yeri namı- diğer Yasemin Kokulu Bir Hayat'a böyle güzel bir etkinlik düzenlediği ve nazik davetiyle beni de onore ettiği için çokkkkkkk teşekkür ediyorum..

Mekan sponsorumuz Güngören Kale Center Avm Gönül Kahvesi'ne, günümüzü güzelleştirdikleri, güler yüzlü hizmetleri, servisteki özenleri, birbirinden güzel ikramları için başta Barış Bey olmak üzere tüm servis personeline teşekkür ediyorum..

'' Yasemin kısa sürede hazırlandığın bu etkinlik için bizleri böyle sürpriz ürünlerle buluşturduysan, daha geniş vaktin olsa neler yapardın acaba '' diyerek yanımızda olan sponsor firmalarımıza teşekkür ediyorum..

Sponsorlarımızın toplu geçit töreni de şurada bir yerde dursun.. ( Ayyyy topumuz olaydı iyiydi diye iğrenç bir espri yapmasam valla çatlarım :))))))))  )

Dr. Oetker 'in yeni ürünü Kutlama Pastası..Dışarıdan çok az malzeme eklenerek hazırlanan Kutlama Pastası paketinin içinde özel pasta unu, krema karışımı, şamdan ve bu şamdana uygun tam 9 adet mum bulunuyor. Tarifine göre hazırlanan Dr. Oetker Kutlama Pastası en az 12 kişilik. Yaklaşan yılbaşı için hem gözlere hem midelere şenlik olacak bizim evde..

Otacı 'dan geçtiğimiz haftalarda aldığım hediye kargomdan da çıkan kuru & normal saçlar için parlaklık verici Limonlu Zeytinyağlı Şampuan 'ı zaten kullanmaya başlamıştım. Yedeklemiş oldum böylelikle. Bitki özlü şampuan yorumlarım yakında blogumda olacak..

Temizlikse Vissmate sloganlarıyla çamaşır suyu, ovma kremi, sprey, jel, yüzey temizleyicisi, arap sabunu, silikonlu temizleyici, cam temizleyicisi, kireç ve yağ çözücü, lavabo açıcı gibi temizlikte her ihtiyaca yönelik ürün grubu olan Vissmate markasının tabi ki en çok merak ettiğim ürünü '' su lekelerine ve tozlanmaya son '' diyen ve neredeyse her tür yüzeyde kullanılan Vissmate Silikonlu Temizleyicisi. Deneyip göreceğim ve yazacağım da...

Etkinlik sayesinde ilk kez tanıma fırsatım olan L'Rouge İlk Adım anne ve bebek bakım ürünlerinden olan L’rouge Bebek Şampuanının Biotin, Vitamin H, Vitamin E, D-Panthenol, Doğal Bitkisel Ekstraktlar ile zenginleştirilmiş formülü SLES, Paraben, Phtalate, Phenoxyethanol içermiyor. L'rouge Feminine Intimate Gel dış genital bölge temizliğinde tedaviye yardımcı olurken; Allantoin, Panthenol, Gliserin ile birlikte Papatya, Hamamelis ve Aynısafa ekstreleri ile hassas cildi yumuşatıp koruyor ve de Paraben, Phtalate, Phenoxyethanol içermiyor. Markanın tüm ürünlerini lrougeilkadim instagram sayfasından detaylı inceleyebilirsiniz..

Benim gibi maske üşengeci biri için soyulabilir, temizlenebilir maskelerden sonra bu kağıt maskeler, maske kullanımını daha pratik hale getirdi. 1988'den beri kozmetik sektöründe, güzellik ve bakım ürünleri bulunan Timeless Truth markasının; koyu lekelerin ve serbest radikallerin yol açtığı hasarın giderilmesinde etkili Snow Lotus Lucency BioCellulose Maskesi ve elma kök hücreleri kolajen ve elastinlerin de desteğiyle ciltteki hasarlı dokuların onarılmasına ve yaşlanma belirtilerinin geciktirilmesine destek veren Apple Collagen BioCellulose Apple Stem Cell Collagen Maskesi  en kısa sürede denenecek, test edilecek ve yakın zamanda blogumda yorumlanacak..

Rapunzel gibi kulelerden sarkıtacağım saçlara doğru emin adımlarla ilerlerken Restorex 'in ince telli & yağlı saçlar için Sarmaşık Özlü Arındırıcı Bakım Şampuanı bel hizamda olan saçlarıma rekor kırdırabilecek mi bakalım ? Formülündeki bitkisel vitamin ve minerallerle saç tellerini beslediği, saçları koruduğu, güçlendirdiği, arındırdığı ve dolgunlaştırdığı açıklaması olan şampuan gözlemlerim ve yorumlarım için biraz zamana ihtiyacım olacak..

Bu güzel etkinliğin en güzel jestlerinden biri de kesinlikle Minval Yayınları 'ndan çıkan Beklerken Seni adlı kitabıyla Çağlayan Dikmen 'in bizimle olmasıydı. 2017 Aralık çıkışlı 1.baskıdan, yazarının ismime özel imzaladığı kitabına başlangıç yaptım, hayırlısıyla sonunu getireceğim ve elim vardığı dilim döndüğünce blogumda yazacağım..

Kısacası bu güzel günde emeği geçen, yanımızda olan, günümüzü keyifli ve eğlenceli kılan herkese çokkkkk teşekkür ediyorum..