Yasemin Kokulu Bir Hayat İle Yeni Yıla Merhaba

Yeni bir yıla son 4..3..2..1..kala bizler, Türkiye'nin enn mikemmelll, enn harikaaa, enn kaliteliii ( hiç te sevmem böbürlenmeyi ) yaşam, lifestyle, yemek, kozmetik, aile, kişisel kategorilerindeki 12 blog yazarı, Biricitinyeri blog sayfasının güzel sahibesi nam-ı diğer Yasemin Kokulu Bir Hayat' ın düzenlemiş olduğu #yaseminkokuluevent organizasyonuyla gelenekselleşmiş yeni yıl hediyeleşme etkinliği için Güngören Kale Center Avm içindeki Gönül Kahvesi' nde idik geçtiğimiz haftalarda.. ( Bu kadar uzun bir cümle Türkçe dersinde ögelere ayırmada ödev verilir vallahi :)  )
1993 yılında gıda sektörüne giren, 2002 senesinden beri de “ Gönül Kahvesi ” markasıyla yoluna devam eden butik kahve evinin Türkiye'de ve yurt dışında 72 şubesi ( size en yakın şubeyi tıklayıp öğrenebilirsiniz ) bulunuyor. Menülerinde Türk Kahvesi'nin kavrulmuşu, çikolatalısı, damla sakızlısı, keçiboynuzlusu, kakulelisi, tarçınlısı, sütlüsü.... her damak zevkine göresi var yani..Kahve tiryakilerine duyurulur..
Menü Türk Kahvesiyle sınırlı değil tabi ki de..Espresso, macchiato, con panna, americano, latte, mocha, cappuccino, aromalı filtre kahveler, Brezilya'dan Etiyopya'ya Kenya'dan Yemen'e ve daha bir çok ülkeye ait yöresel kahveler, sahlep, sıcak çikolata, bitki çayı, çay, soğuk kahveler, kahve kokteylleri  gibi çeşit çeşit içecekler de yerini almış menüde.. 
Menü de bol çeşit kahvenin yanında poğaça, kurabiye gibi atıştırmalıklar da var. 
Aynı zamanda kaşarlı, salamlı, jambonlu, peynirli, hindili, tavuklu panini çeşitleri; halka simit arası tadımlıklar da misafirlerinin beğenisine sunulmuş.
Ahhhh tatlısız olur mu hiç? Trileçe, tiramisu, cheesecake, elmalı pie, mini ekler, waffle, havuçlu kek ve harika pasta çeşitleri...
Cumartesi hafta sonu yoğunluğu olmasına rağmen Gönül Kahvesi'nin işletmecisi başta Barış Bey ve ekibi sayesinde serviste ve hizmette kusursuz ağırlandık..
Bu etkinlik için mekan sponsorumuz olan ve tüm gün ikramlarıyla bizleri çok güzel ağırlayan Kale Center Avm Gönül Kahvesi ekibine gönül dolusu teşekkürlerimi iletiyorum..
Biraz bizden kareler serpiştireyim şuralara.....İlk buluşma anı..3 eksikle ilk gelenler.
Otururken..kalkarken..ayakta..masada..sandalyede..her yerde bizzz....
Hediyeleşme etkinliğinin en büyük sürprizi kuşkusuz Beklerken Seni adlı yeni çıkan kitabıyla Çağlayan Dikmen oldu. Bu kısımla ilgili bir sonraki yazımda bol bol bahsedeceğim..
Hazır hepimiz bir aradayız, bu güzel hediyeleşme etkinliğinde bir arada olan bizler sol baştan;
Biricit'in Yeri , Evin Tek Kızı Mona , İlknur'un Dünyası , Emel'in Mutfağı , Marinden Tarifler , Yeşimle Her Telden ( bendeniz ) , Şafak'ın Dünyası , Birgül'ün Lezzetleri , Sosyal Anneyim , Pinky Fashion , Madam Emine , Soran Anne blog sayfalarımızdan yazılarımızı ve de
@yaseminkokulubirhayat , @evintekkizimona , @ilknurundunyasi , @emel_akan , @marindentarifler ,
@yesimlehertelden , @safagindunyasi , @birgulunlezzetleri , @sosyalannemblog , @pinkyfashionbeauty ,
@madamemine_ , @sorananne instagram hesaplarımızdan paylaşımlarımızı takip edebilirsiniz.
Aslında bu kendi aramızda bir hediyeleşme etkinliği olmasına rağmen sevgili Yasemin 3 hafta gibi kısa bir sürede hazırlandığı organizasyon için sponsor firma hediyelerini de unutmamış. Yeterince uzun bir yazı olduğu için bu yazı da bir sonraya..
Gelelim günün anlam ve önemine...Benim hediye eşim sevgili Birgül'ün Lezzetleri..
Hediyeleri ben çokkkk sevdim... TV battaniyesi ve topuz kolye...Birgül hediyelerin için çok teşekkür ederim, bir kez daha..
Yasemin'in geleneksel hale getirip her sene yılbaşı öncesi düzenlediği hediyeleşme etkinliği ve yeni yıla merhaba buluşmasına benim ilk katılımımdı bu yıl. Fatma, Şafak, İlknur, Çiğdem gibi daha önceden tanıdığım blogger arkadaşlarımın yanında yeni blog yazarı arkadaşlarla tanıştım. Bu tür etkinlikleri işte bu yüzden çok seviyorum. Sanal dünyadan gerçek dünyaya adım atıyorsunuz. Bir araya gelip yüz yüze konuşmanın, sohbetin yerini hiç bir şey alamaz emin olun. 

Tanışma, sohbet, muhabbet, hediyeleşme, ikramların tadına bakma, kitaplarımızı imzalatma, sponsor firmaların ürünleriyle buluşma derken güzel ve keyifli bir gün yaşadık biz. Bu güzel günün organizasyonunu yapıp beni de nazik davetiyle mutlu eden sevgili Yasemin'e, mekan sponsorumuz olup yediğimiz içtiğimiz onca lezzetli şeyi beğenimize sunan, servis personeliyle ve hizmetiyle beğenimizi kazanan başta Barış Bey olmak üzere Güngören Kale Center Avm Gönül Kahvesi ekibine, Minval Yayınları'ndan çıkan yeni kitabı Beklerken Seni ile bizlere imzalı kitabını hediye eden Çağlayan Dikmen'e, sürpriz hediyeleriyle günümüzü renklendiren sponsor firmalarımıza ( ki bir sonraki yazımda bol bol teşekkür edeceğim kendilerine ), katılan blog sayfası olup, emeğiyle yazan, paylaşan gerçek blogger arkadaşlarıma çokkkkkkkkk teşekkür ediyorum...

NOT:Güzel yorumlarınızı eksik etmediğiniz için bir teşekkür de sizlere..