Nıvea Fresh Natural Sprey

Bu cam şişeli Nıvea Fresh Natural Spreyi ben hem yaz mevsiminin o sıcacık günlerinde hem de içinde bulunduğumuz sonbaharın kendine has havasında kullandım. Ve sonbaharda kullanmak daha çok hoşuma gitti açıkçası. Son şişeyi şu sıralar hala kullanmaya devam ediyorum. Bitti bitecek derken unutmadan yazısını da paylaşayım bari bugün.
Ciltle uyumu dermatolojik olarak test edilmiş,75 ml. ebadındaki sprey, içerdiği okyanus özleriyle gün boyu ferahlık ve ter kokusuna karşı 24 saat koruma sağlamayı vaat ediyor. Ürün pudrasız, gazsız ve alüminyum içermiyor. 
Piyasa satış fiyatı 8 - 10 TL. arası değişen Nıvea Fresh Natural Spreyin en büyük artısı; anemi, zeka geriliği, meme kanseri, alerji, otizm ve alzheimer vb. gibi tehlikeli birçok hastalığa neden olan alüminyum içermemesi. Tabi burada sadece kozmetik sektöründe değil gündelik yaşamda kullandığımız daha pek çok ürünün alüminyum içerikli olup olmadığına da dikkat etmekte yarar var. Spreyin cam şişede olması, kullanım miktarının görülmesi ve şişenin açılabilir çevirmeli başlığı sayesinde bittikten sonra tekrar kullanılabilmesi (ben daha önce kullanıp bitirdiğim bir şişeyi lavanta kolonyası koyarak değerlendirdim ) beğendiğim diğer özellikleri oldu. Fresh Natural'in hani o bildiğimiz klasik el kremlerindeki Nivea'ya has kokusu var. Gerçekten insana ferahlık hissi veren hafif bir kokuya sahip sprey. Ama ne yazık ki kalıcı değil. Sıktıktan bir süre sonra uçup gidiyor sanki o kokusu, o yüzden de gün içinde yenilenmek istiyor. Ama siz alüminyumsuz, gazsız, pudrasız, hafif bir koku olsun derseniz, denenebilir derim o zaman ben de ...