Golden Rose Essential Great Curl & Volume Mascara

Maskara denemelerine kaldığım yerden devam. Golden Rose markasının daha önce kullandığım City Style Maskara ve Cat Walk Maskara 'larında beklentilerimi karşılayamamış olmama rağmen ambalajında kıvırma ve hacim vaat eden Essential serisinden Great Curl & Volume Maskara'sını görünce almadan edemedim yine.
Essential Great Curl & Volume Mascara ile ilgili ''Yepyeni formülü, özel tasarlanmış kıvrık fırçası ile kirpiklerinizi kıvırarak kaldırır, daha belirgin, daha hacimli mükemmel siyah kirpikler yaratır. Gün boyu etkileyici ve çarpıcı bakışlara sahip olmanızı sağlar.'' şeklinde bir açıklama var web sayfasında.
Essential Great Curl & Volume Mascara'nın şimdiye kadar kullandığım maskaraların haricinde farklı bir fırçası var. Kıvrık fırçanın kıvrımları, daha maskara tüpünün içinden çıkartırken kendini belli ediyor. Bu kıvrık fırça yapısı tüm kirpiklere aynı anda uygulamayı kolaylaştırıyor bana göre. Fırça yapısının da silikon olduğunu belirteyim hemen. 
Yine her zaman olduğu gibi tek kat sürümde istediğim etkiyi yakalayamadım. Sadece kirpiklerim biraz daha belirginleşti. (Soldaki fotoğraf kirpiklerimin doğal hali bu arada, zaten anlamışsınızdır.)
2.kat uygulamada maskara biraz daha kendini gösterdi ama ben beklediğim sonuca 3 kat uygulamadan sonra ulaştım.
Golden Rose web shopta 17.50 TL. satış fiyatı olan Essential Great Curl & Volume Mascara daha önce kullanıp ta beklentilerimi karşılayamayan maskaralarına nazaran beni şaşırtan bir ürün oldu. Kirpikleri ayırmada, uzatmada ve hacim vermede başarılı buldum ben bu maskarayı. Gözlerimde her hangi bir hassasiyete neden olmaması, akmaması, bulaşmaması da beğendiğim diğer özellikleri oldu. Essential serisinde dolgun, hacimli, daha uzun, belirgin kirpikler vaat eden Essential Full Volume & Length Intense ve dolgun, daha belirgin ve kıvrık kirpikler vaat eden Essential High Definition Lift Up & Great Volume Mascara 'da ilgimi çekti bu arada...