Giyiver.com ' dan Neler Aldım?

Alışveriş kolik değilimdir. Marka tutkum yoktur. İhtiyaca yönelik eksik tamamlayanlardanım. Alacağım ürünleri mağazada bire bir görüp, dokunup, deneyip almayı; internette ise güvenilir, bilindik, daha önce referans verilmiş sitelerden alış veriş yapmayı tercih ederim. Fakat son zamanlarda bazı blogger arkadaşlarımın blog paylaşımlarında yer verdikleri bir alış veriş sitesi benim de ilgimi çekmeye başladı. Onların referansları üstüne keşfettiğim ve alış veriş yaptığım site oldu giyiver.com.. 
Bu siteden alış veriş yapmamın en büyük etkeni tabi ki gösterilen referanslardı. Sitede satılan ürünlerin bütçeme uygun olması, hem kadın hem de erkek giyim üstüne ürün çeşitliliğin çokluğu da diğer nedenler oldu. Aslında aklımda belli 1-2 şey vardı ama abiye, gömlek, ceket, elbise, etek, hırka, mont, pantolon, sweat, şort, tunik, kazak, tişört, tayt, ayakkabı, çanta derken neredeyse 2 saatimi ürünleri incelerken geçirmişim farkında olmadan. Bu kadar çeşit içinde karar vermek zor olsa da yine o aklımdaki ihtiyacım olan şeyler için oluşturdum siparişimi. Siparişimi tamamladığım anda hem cep telefonuma hem de mail adresime oluşturduğum siparişin bilgileri geldi. Siparişin kargoya verilişi, seçtiğim kargo şirketine ulaşması da cep telefonuma bilgi olarak gelmeye devam etti takip eden süreçlerde. Siparişimi oluşturduktan 2 gün sonra da ulaşmıştı kargom elime, hasarsız, eksiksiz bir şekilde.
Tamam lafı çok uzattım farkındayım, zaten yazıyı okumadan fotoğraflar üstünden yorum yapacağınız için hemen seçtiğim parçalara geçeyim bari. 

Bu sene böyle özellikle omuz bölgesi pencereli, taş, pul detaylı bluzlara karşı ayrı bir ilgim olduğundan İncili Omuz Detaylı Yarasa Kol Bluzun antrasit rengi ilk seçimim oldu. Renk, beden, fiyat bilgisine mavi renkli bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Beden konusunda olur mu olmaz mı derken ilk defa denemeden aldığım ürünün bedeninin tam da istediğim gibi olması beni sevindirdi. Bu bluzun omuz pencerelerini ve inci işlemelerini çok sevdim ben. Ayrıca kumaş olarak ta ince değil bu mevsim için ideal kalınlıkta. 
2. seçim olarak ise abiye mi günlük mü klasik mi derken Göğsü Pencereli Dantelli Volanlı Elbisede karar kıldım. Klasik ve abiye olarak kullanabileceğim, vazgeçilmez rengim siyah elbise özel gecelerin kurtarıcısı olacak benim için.
Kumaş kalınlığı olarak yine bu mevsime özel giyilebilecek kalınlıktaki, kolları tül olan elbisenin pencere detaylı göğüs dekoltesi ölçüsünde bana göre. Volanlar ise diz kapağında son buluyor. Modelin sırt dekoltesi yok, pencere detayı sadece ön tarafta mevcut. Beden seçiminde yine tam istediğim gibi vücut ölçülerime uygun bulduğum elbisenin detaylarına, sırt ve elbise boyu bitişine, fiyat, beden bilgisine üstteki fotoğrafın açıklamasına yazdığım mavi renkli bağlantıdan bakabilirsiniz.
Siparişimin elime ulaşıncaya kadar geçtiği her süreçten haberdar edilmem, ürünlerin hasarsız ve hızlı bir şekilde ulaşması özellikle beğendiğim artılar oldu. Ayrıca siparişi oluşturduktan sonra ödemenin kredi kartıyla yapılabileceği gibi kapıda nakit ve ya kredi kartıyla da olması, belirli bankaların kredi kartlarına 9 taksite kadar taksit yapılabilmesi, 14 gün içerisinde ürün iade garantisi gibi başka avantajları da var sitenin. Yani giyiver.com sitesinden yapmış olduğum bu ilk alışverişten memnun kaldım ben..Siz de bir göz atmayı unutmayın, eminim herkese, her keseye uygun bir şeyler vardır burada..