Diadermine N° 110 Serum De Beaute Göz Çevresi İçin Aydınlatıcı Bakım

Paylaşımlarımda bolca yer verdiğim Diadermine markasının göz çevresi bakımı için daha önce;
Lift Wrinkle Filler Serisi Göz Kremi ve Lift + Süperfiller Hyaluron Etkili Süper Serum 'unu kullanmış ve genel olarak bu markanın kırışık karşıtı ürünlerini beğendiğimi yazmıştım. Markanın göz çevresi bakımı için bu sefer de N° 110 Serum De Beaute Kırışık Karşıtı Serum'unu deniyorum uzun zamandır.
Diadermine N° 110 Serum De Beaute Eye yüksek performanslı kırışık karşıtı serum ile ilgili, '' kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltır. Benzersiz formülüyle göz çevresindeki morlukları ve şişlikleri gözle görülür derecede azaltır. Göz çevresini pürüzsüzleştirir, sıkılaştırır ve aydınlatır. Göz altı torbalarının görünümünü ve yorgunluk belirtilerini azaltır, daha canlı ve aydınlık bir görünüm için göz altı morluklarını yok etmeye yardımcı olur '' şeklinde bir açıklama var ambalajında.
15 ml. ebatında, tüp formlu serumun cilde uyumluluğu hassasiyet testleriyle doğrulanmış, etkinliği dermatolojik ve bilimsel çalışmalar tarafından kanıtlanmış, uzman dermatologlar tarafından kontrol edilmiş ve hassas ciltlere uygunluğu ECARF ( Avrupa Alerji Araştırma Vakfı) tarafından onaylanmış efendim.
Migros'tan vakti zamanında 53.50 TL. satış fiyatı olup %50 indirimle 26.75 TL.'ye aldığım Diadermine N° 110 Serum De Beaute Göz Çevresi İçin Aydınlatıcı Bakım Kremi, göz çevremde her hangi bir hassasiyete, kızarıklığa neden olmadı. Kırışık ve ince çizgiler konusunda yaklaşık 10 senedir düzenli olarak bu tür ürünler kullandığımdan genel olarak kırışık karşıtı kremlerin işe yaradığını söyleyebilirim. Tabi burada bir krem alıp, 1 ay kullanıp, kırışıklıkları yada ince çizgileri yok etmesinden bahsetmiyorum. Bu kremlerin uzun vadede ve düzenli olarak kullanıldığında etkilerini gösterdiğini unutmamak lazım. Diadermine'nin bu kreminin en beğendiğim özelliklerinden biri kesinlikle göz çevresini aydınlatıcı, göz altı morluklarının ve kızarıklıklarının görünümünde fark edilir derecede azaltıcı özelliğinin olması idi. Zaten bu aydınlatıcı etkisi sayesinde yorgunluk belirtilerini azaltıp, daha canlı ve aydınlık bir görünüm sağlıyor. Şişlik ve göz altı torbaları konusunda henüz çok başarılı ve net sonuçlara ulaşamasam da genel olarak aydınlatıcı ve canlı görünüm özelliği ile tekrar kullanmayı düşünebileceğim bir krem oldu kendileri...