Primanova Drippy Duş Sepeti

Düzenli,tertipli olmak sabit karakteristik özelliğimdir ezelden beri. Her şey yerli yerinde olmalı,ayak altında fazlalık dolanmamalı. Bu anlamda da çoğu zaman hayatı kolaylaştıran pratik düzenleyiciler kullanmayı severim. Bu düzenleyicilerden biri de en son Rossmann alışverişim sırasında keşfettiğim Primanova Drippy Duş Sepeti oldu.
33 cm genişlik,7 cm yükseklik,11 cm derinlik ölçülerinde;şeffaf,beyaz ve siyah renk seçeneklerine sahip Primanova Drippy Duş Sepeti 4 kg kadar ağırlık taşıyabiliyor,tüm duş kolonlarına uyuyor,kolay ve deliksiz montaj yapılıyor. 
Aslında duş içinde bir köşe duş rafı var ama evde nüfus 4 olunca,şampuanlar,sabunlar,lifler,süngerler,saç kremleri ve bakım ürünleri sığmaz olmuştu bu rafa. Aldığım bu duş sepeti sayesinde duş ve banyo sırasında kullandığımız bu ürünler şimdi daha derli toplu ve düzenli görünüyor.  
Rossmann Mağazasından 21,99 TL.'ye aldığım (şu psikolojik fiyat uygulamasına da bayılıyorum,Allah'tan 22 TL. değil ürün,yoksa 1 kuruşum çıkmazdı da alamazdım mazaallahhh...Eeee nakit alımlarda 22 TL.verip te alamadığımız 1 kuruşlar da cabası) Primanova Drippy Duş Sepeti, Bauhaus, Koçtaş gibi mağazalarda da satışta bu arada.