Philips Pixel Pop BT110R Taşınabilir Kablosuz Hoparlör

Tatil,hastalık,okul heyecanı derken boş geçen bir eylül ayından sonra şöyle gümbür gümbür geri döneyim blog yazılarıma dedim. Öyle lafta değil gerçekten gümbür gümbür ses çıkaran Philips Pixel Pop serisinden Taşınabilir Kablosuz Hoparlör konum bugün. Bu kendi mini ama sesi kendinden büyük cihazı benim çok sevgili arkadaşlarım Aylin'im ve Gönül'üm doğum günü hediyesi olarak vermişlerdi bana. ( Doğum günü için ne ilginç seçim diyeceklere not: Bu cihazı Aylin'imin ufak kızı için evde yaptığı doğum günü kutlamasında görmüştüm,çocuklarımızla beraber doğum günü kutlamasını mini bir partiye ve eğlenceye dönüştüren bu hoparlöre hayran kalmıştım. Bizim kızların da aklında kalmış bu hoşnutluğum,benim doğum günüm için böyle güzel bir jest yapmışlar bana)..
Neyse efendim hemen konuya dönelim..Philips Pixel Pop BT110R Portable Speaker yani Taşınabilir Kablosuz Hoparlör mini boyuna karşın boyundan büyük özelliklere sahip. 
*Bluetooth aracılığıyla kablosuz müzik akışı
*Yüksek ve bozulmayan ses için gürültü önleme fonksiyonu
*Dış mekan kullanımı için ideal olan sıçramaya dayanıklı tasarım
*Birlikte verilen ince askıyla cihazın istenilen yere kolayca taşınması
*Eller serbest telefon görüşmeleri için dahili mikrofon
*Dahili şarj edilebilir pil
*Tüm elektronik cihazlarla kolay bağlantı için ses girişi
Bunlardan en dikkat çekenleri....
Ben elektronik üzerine teknik konulardan çok anlamam ama meraklısına teknik özelliklerini de yazayım hemen...
*iPad,iPhone,iPod touch,Android tabletler ve akıllı telefonlara uyumluluk
*Lityum (dahili)
*8 saat pil çalıştırma süresi 
*98 x 35 x 77 mm ürün boyutu
*0,15  kg ürün ağırlığı
*Görüş alanı içinde,20 m veya 66 ft bağlantı
*3,5 mm ses girişi ve USB şarjı
*Konferans hoparlörü için dahili mikrofon
*4W çıkış gücü (RMS)
*Mono ses sistemi
*1 x 1,5 inç tam kapsamlı sürücü ve pasif yayıcı hoparlörler
*Birlikte verilen aksesuarlar;Bilgisayardan şarj için USB kablosu. Dünya Çapında Garanti belgesi. Hızlı kurulum kılavuzu. Taşıma askısı.
Tamam teknik konulardan benim kadar anlamıyorsanız şöyle özet geçeyim.. Bu mini cihazla tam doluyken,yukarıda altı çizili belirtilen tüm aygıtların bluetooth özelliğiyle 20 metrelik alan içinde,yüksek ve kaliteli ses sistemiyle 8 saat müzik dinleyebilir,filmleri yüksek sesle izleyebilirsiniz. Cep telefonu görüşmelerinizi bangır bangır tüm komşulara dinletebilirsiniz :))) Silikon dış kaplaması sayesinde düştü,kırıldı,çatladı,patladı sorunu yaşamazsınız. Kurulum gerektirmeden sadece telefonlarınızın bluetooth özelliğini devreye sokarak hemen işleme geçebilirsiniz. Evinizde çocuklarınıza mini disco havası yaratabilirsiniz. Askısı sayesinde siz nereye o oraya yapabilirsiniz. Bu mini mini cihazın bir videosunu çekip koyayım dedim ama benim akıllı telefon YouTube açıkken kamerayı devreye sokamadığı için artık YouTube kanalında yayınlanan videolarıyla idare edin. Philips Pixel Pop BT110R Taşınabilir Kablosuz Hoparlör kesinlikle benim favorim ama bir de bilgisayarlara da entegre olup tek renk seçeneği kırmızı olmasaydı daha da süperrrrrr olurdu....