Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick No:09

Günümüz teknolojisi öyle hızlı değişiyor ki her gün yeni bir ürün çıkması an meselesi.. Eski usul,hemen emilip giden,silikleşen rujların yerini daha uzun süre kalıcılık vaat eden likit rujların alması gibi mesela.. Bir süredir furya şeklinde sıkça paylaşımlarda da yer verilen bu uzun süre kalıcılığı olan likit mat rujlara ben de Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick No:09 ile müdahil oldum sonunda..
''Yoğun renk veren,mat ve kalıcı mükemmel bir likit ruj. Sürüldükten kısa bir süre sonra matlaşarak kurur ve dudağa sabitlenir. Vitamin E ve Avokado yağı içeren formülü dudaklarınızı kurutmaz. Ağırlık hissi yaratmadan,gün boyu kalıcılığını korur ve bulaşma yapmaz. Yumuşak,kremsi yapısı ve esnek aplikatörü ile kolayca uygulanır'' şeklinde açıklama var bu seriyle ilgili web sitesinde. 
Uygulama öncesi sonrası bir fotoğraf koymasak olmaz değil mi? Aslında ben çok daha albenili,cazip,göz alıcı tabiri caizse kan kırmızısı bir kırmızı istiyordum. Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick 09 tam o tonu vermedi. Biraz kiremitimsi kırmızılığı var. Ama olsun idare eder diyelim. 
Bu likit mat rujla ilgili yapılan tüm açıklamalar bence övgüyü hak ediyor. Çünkü sürüldükten sonra kısa bir sürede matlaşarak,sabitleniyor. Kadifemsi yumuşak yapısı sürümü kolaylaştırıyor ve dudakta kuruluğa neden olmuyor. Ve longstay yani uzun süre kalıcılık vaatlerini gerçekleştiriyor. Normal rujlara oranla bulaşma yüzdesi çok düşük. Ayrıca benim gibi ufacık tefecik dudak yapınız varsa birazcık dudak çizgisinin üstünden geçerek daha dolgun bir görünüm elde edebilirsiniz dudaklarınızda.

Longstay Liquid Matte Lipstick serisinde 26 renk seçeneği var şimdilik.. Golden Rose web shop 'ta satış fiyatı 20,25 TL. Ben ise bir alış veriş merkezinde girdiğim Cosmohome kozmetik mağazasından 22,25 TL.'ye alarak az buçuk kazıklanmış oldum. Seride 08 Fuşya ve 14 Kırmızı gibi çarpıcı iki renkte gözüm kaldı,onları da temin etmeyi düşünüyorum bir ara. Ayrıca bu serinin 7,90 TL.'ye satılan mini boyları da mevcut yine web sitesinde. Mini boylarda 24 renk seçeneği var. Bu da ek bilgi olsun. Normal boya o kadar para vermem derseniz bu mini boylar ideal olabilir sizin için. Yazıyı noktalamadan son bir dipnot daha: Liquid Matte Lipstick uygulandıktan sonra kuruma süresi boyunca dudakları kapatmıyormuşuz. Bir de bu tarz uzun süre kalıcı rujlar,çift fazlı makyaj temizleyici ile kolayca temizlenebiliyormuş. Bilgimize...