Neutrogena Nasırlaşmış Ayaklar İçin Ayak Kremi

Baştan söyleyeyim ayaklarımda nasıra dayalı herhangi bir şikayetim yok. Sadece topuk bölgesinde düzenli pediküre gidememe yada pedikürü evde kendim yapamama gibi nedenlerden dolayı kuru ve hafif sertleşmiş bir görüntü var. Bunun için çok istikrarlı olamasa da ayak bakım kremleri kullanırım. Daha önce kullandığım ve memnun kaldığım Hobby Çay Ağacı Yağı Topuk Çatlak Kremi bitince,geçtiğimiz mayıs ayında anneler günü indirimleri kapsamında Migros'ta fiyatı 15,50 TL.'den 7,75 TL.'ye düşen ve daha çok etkili olacağını düşündüğüm Neutrogena Nasırlaşmış Ayaklar İçin Ayak Kremi'ni alıp denemek istedim. 
Neutrogena Norveç formüllü Nasırlaşmış Ayaklar İçin Ayak Kremi ''yoğun bir şekilde nemlendirme sağlayarak ayaklardaki nasırlaşmış bölgelerin azalmasını sağlar ve yeniden oluşmasını engellemeye yardımcı olur. Krem etkisini 2 şekilde gösterir:
-İçeriğindeki exfoliant (soyucu) özelliği ile bilinen yüksek orandaki üre ile cilt üzerindeki kalın ve nasırlaşmış derilerin incelmesini sağlar.
-Norveç formülü 24 saat boyunca derinlemesine nemlendirerek hem cildin yumuşamasına ve rahatlamasına, hem de yeniden nasır oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Aynı zamanda yeniden nasır oluşumunu engeller.
Ayaklardaki nasırlaşmış bölgeler azalır. Ayaklarınız daha yumuşak ve pürüzsüz hale gelir. Yağlı ve yapışkan bir his bırakmayan formülü sayesinde kolayca emilir'' şeklinde uzunca bir açıklama var ambalajın arkasında.
Kremin,merhemi andıran hafif bir kokusu var. Yapısı ne katı ne cıvık orta karar. Yoğun krem yapısı sayesinde az bir miktar,kullanmak için yeterli geliyor.
Kullanımı ''temiz ve kuru ayaklara sabah ve/veya akşam,özellikle hasar görmüş bölgeye masaj yaparak uygulama'' şeklinde olan kremi ben sabah ve gün içinde kullanamadığımdan gece yatmadan önce sürdüm. Ve sürdükten sonra da çorap giydim. Yaklaşık 4-5 gece düzenli uygulama sonrası topuklarımdaki o kurumuş ve sertleşmiş görüntünün hafiflediğini,ölü derilerin azalmaya başladığını,ayaklarımın hem yumuşak hem de daha bakımlı bir görünüme kavuştuğunu fark ettim. Başta da belirttiğim gibi nasır sorunum olmasa da Neutrogena Nasırlaşmış Ayaklar İçin Ayak Kremin düzenli kullanımda kurumuş,sertleşmiş topuklar üstünde nemlendirme,yumuşatma,bakımlı görünüm elde etme,ölü derilerin giderilmesi gibi konularda başarılı olduğunu söyleyebilirim.