Fakir Active Armatür / Duş 5 ' i 1 Arada

Ey Türk Kadını !!!!! Geleneksel bayram öncesi ev temizliği yapıldı mı?? Kıyısı,köşesi,dibi derken yeri,halısı,koltuğu,camı,banyosu,mutfağı temizlendi mi?? Temizliğin yapılmadığı gün mü var desenize.. Sizi bilmem ama bizim evde elektrik süpürgesi her gün çalışır. Her zeminin,her yüzeyin de ayrı temizleyicisi vardır. Cama ayrı,parkeye ayrı,mermere ayrı,mutfağa ayrı,banyoya ayrı.. Ev,ev değil temizlik reyonu mübarek :) Allah'tan bazı firmalar böyle birden fazla yüzeyi temizlemek için tek ürün çıkartıyor da temizlik malzemeleri de eskisinden daha az yer kaplıyor artık dolapta. Fakir Active Armatür & Duş 5 ' i 1 Arada Temizleyici de banyoda böyle birkaç yüzeyi birden temizlemek için yapılmış,temizlik işimi bir nebze kolaylaştıran bir ürün oldu benim. 
Paslanmaz çelik armatürler,duş kabinleri,küvet ve seramik yüzeylerde kullanılan Fakir Active Armatür & Duş Temizleyicisi,armatürlerde,duş kabinlerinde ve banyo yüzeylerinde oluşan kir,kireç ve sabun kalıntılarını derinlemesine temizlemeyi,sürekli kullanımda nano teknoloji özel formülü sayesinde suyun yüzeyden kolayca akıp gitmesini,yüzeyin kirlenmesini ve su lekelerinin yerleşmesini önlemeyi,kirecin matlaştırdığı yüzeyleri parlatmayı,kalıcı hijyen ve temizlik sağlamayı vaat eden bir ürün.
Kullanımı,temizlenecek kuru yüzeye püskürtülüp,kuru sünger yada yumuşak bir bezle tüm yüzeye dağıtma ve hemen durulama şeklinde olan temizleyiciyi o zaman hadi deneyelim,görelim,vaatleri ne kadar doğruymuş bakalım...

Yüzeyi yerleşmiş su lekeleri kaplı paslanmaz banyo çöp kovası..Ufacık bir fıss,hemen kuru bezle temizleme ve sonuç...Lekelerden eser kalmadı..
Sabun ve su lekelerinin sabitlendiği,sudaki kirecin istilasına uğrayan duş içi armatür.. Birkaç püskürtme,tüm yüzeye iyice yayma ve durulama sonrası sonuç ayna gibi parlak armatür..
Bu aşağıda gördüğünüz,soldaki puslu,kirli,lekeli fotoğraf aslında duşun cam kabini. Sağdaki fotoğraf ise temizleme işleminden sonraki duşun cam kabini. Sanki kabin yok ta ben fayansları çekmişim gibi değil mi?
Sırada mutfak evyesi var..Soldaki fotoğrafın temizlik öncesi,sağdaki fotoğrafın ise temizlik sonrası olduğunu yazmama gerek yok sanırım. Sonuç ortada..
Ve mutfak armatürü. Çamaşır suyundan tutun da mutfak temizleyicilerine kadar farklı bir çok ürün kullanıp bir türlü tamamen gitmeyen lekeler,kireçler size de elveda..
Fakir Active Armatür & Duş 5 ' i 1 Arada armatürleri temizleme,parlatma,su lekeleri,sabun ve kireç kalıntılarını gidermede,şöyle ben diyeyim 3-5 gün siz deyin 1 hafta 10 gün kirlenmeyi geciktirmede kesinlikle başarılı ve benden geçer not alan bir temizleyici oldu. Aynı zamanda içeriğindeki aktif maddelerin kolay biyolojik parçalanabilir özellikte ve ambalajda kullanılan plastiğin tamamen geri dönüştürülebilir nitelikte olması da benden bir + daha almasına neden oldu. Amma velakin bütün bu sınıfı geçmeler ve artılarına rağmen inanılmaz ağır ve yakıcı bir kokusunun olması işi biraz zorlaştırıyor. Bu ürünü kullanırken ağız,burun bölgesini kapatıcı bir maske (tülbent vs..olabilir) ve elleri koruyucu temizlik eldiveni kullanılmasında yarar var. Bunun için gerekli önlemler alınırsa Fakir Active Armatür & Duş Temizleyicisi şu zamana kadar bu amaçlara yönelik kullanmış olduğum tüm temizleyicilerden daha etkili ve kullanımı zahmetsiz bir ürün oldu..

Yazardan küçük bir not: Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hepimiz için hayırlara vesile olmasını ve daha nice güzel bayramlara ulaşmayı temenni ederim...