Glitter Oje Nasıl Silinir?

'' Flormar Glitter GL14 Holographic Silver Nail Enamel '' paylaşımımda simli ojenin özellikle 3 kat uygulamadan sonra silinmedeki uğraştırıcılığından bahsetmiştim. El tırnaklarıma sürdüğüm ve yarısı çıkmaya yüz tutmuş ojeyi aseton&pamuk ikilisiyle zahmetli bir şekilde çıkardıktan sonra ''yahu bunun kolay bir yolu olmalı'' deyip Google'da bir arama yaptım. Ve bununla ilgili Youtube'da bir video seyrettim. Bu yöntemin gerçekten işe yarayıp yaramadığını merak edip denemek istedim. Yöntemin adı ''Alüminyum Folyo İle Glitter Oje Çıkarma''.

Efendim bunun için gerekli alet edavat şu şekilde; 
- 10 adet küçük ebatlarda kesilmiş alüminyum folyo. (Şekli önemli değil kare de olur dikdörtgen de. Yeter ki tırnak ve parmağın çevresini kapatabilsin),
-10 adet makyaj pamuğu,
-1 adet aseton,
-Ve 5 dakika süre.
(Malzeme listesi 10 adet tırnak için verilmiştir)
Uygulama çok basit onun için uzun uzun anlatmaya gerek yok. İlk olarak aseton döktüğünüz makyaj pamuğunu ojeli tırnak yüzeyine koyuyorsunuz.
2.olarak küçük kesilmiş alüminyum folyoyu asetonla ıslatılmış makyaj pamuğu üstüne yerleştirip,folyoyu parmak etrafını kapatacak şekilde sarıyorsunuz.
Tüm tırnaklara aynı işlemi uyguladıktan sonra son olarak 5 dakika aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz üzere bekliyorsunuz.
Ve sonuç;3 kat uyguladığım glitter oje kendiliğinden çıkmış,tüm simler makyaj pamuğu üzerinde toplanmış. Dert edilmeyecek ufak tefek kalanları da kullanılmış asetonlu pamuklarla kolayca çıkartabilirsiniz.
Ay bunun üstüne bir öncesi-sonrası paylaşmasam olmaz :)
Denedim,test ettim ve onayladım. Alüminyum Folyo İle Glitter Oje Çıkarma yöntemi gerçekten de işe yarıyormuş. Bu sayede uğraşmadan,ovalamadan,zorlamadan sadece 5 dakika bu şekilde bekleyerek zahmetsiz,kolay ve kendiliğinden çıkmış oldu tüm simli ojeler. Bilenler vardır muhakkak ama bilmeyen biri olarak benim için yeni bir deneyim oldu bu...