Dermokil Therapy Aloe Vera Duş Jeli

Bir Türk firması olan Ezel Kozmetik markası Dermokil'in daha önce Special Hindistan Cevizi Duş Jeli 'ni kullanmış,hem kokusunu hem de kremsi yapısından dolayı cildi yumuşatma özelliğini beğenmiştim. Bulunduğum semtteki yerel bir markette bu markanın 750 ml. ebadındaki duş jelini 5.95 TL.'ye görmüşken,bu sefer de Therapy serisi Aloe Vera Yenileyici SPA Duş Jeli'ni denemek istedim.
Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan Dermokil Therapy Aloe Vera Yenileyici Duş Jeli; içeriğindeki bitkisel öz ve kil mineralleri ile cildi temizlerken yenilenmesine yardımcı oluyor. Cilde ipeksi bir dokunuş sağlıyor.
Ambalajdan da görülen yeşil renge sahip duş jelinin bitki içerikli,fresh ve hoş bir kokusu var. Hani bazı duş jelleriyle yıkandığınızda o duş jeli hiç yıkanmamış hissi verir ya cilt üzerinde bunda o hissi yaşamadım. Temizleme ve arındırma özelliği neredeyse beyaz sabunun temizleme gücüne eş değer geldi bana. Özellikle Nexcare Çift Taraflı Canlandırıcı Banyo Kesesi ile yaptığım uygulamada çok daha başarılı buldum jelin verdiği temizlenmiş hissini. Zaten ambalaj arkasında kullanım şeklinde de banyo süngeri yada banyo lifiyle kullanılması önerilmiş. Hem Türk firması olması hem bu boya göre çok ekonomik fiyata sahip olması hem de derinlemesine temizlemede etkili olmasından dolayı benden geçer not aldı bu duş jeli...