Vissmate Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici

Benim beyaz sabun kokusuna karşı ayrı bir sempatim var.Daha önce paylaşımını yaptığım duş jeli yazılarımda da anmışımdır hep beyaz banyo sabununu,hem kokusundan hem de derinlemesine temizlemesinden dolayı.O yüzden hazırda bayram haftası şöyle bir temizliğe girişmişken,bir de Rossmann alışverişim sırasında temizlik reyonu raflarında karşıma çıkmışken bir alıp deneyeyim dedim Vissmate Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici'yi.
Vissmate Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici,eşsiz beyaz sabun kokusu ve yeni nesil güçlü formülü sayesinde evinizin genel temizliğini yaparken,kirleri kolayca temizler,kalıcı nostaljik parfümüyle uzun süreli ferahlık sağlıyor.Ürün;Fayans,mermer,taş,ahşap,parke,laminant,cam,ayna gibi sert yüzeyler ile silinebilir banyo ve mutfak yüzeylerinde kullanılabiliyor.
Açıklamalarda benim dikkatimi çeken birşey daha oldu,''tüketicinin dikkatine'' yazan yerde.. 
-Ciddi göz tahrişine neden olur (Gözle temas ettirmemek ve göze sıçratmamaktan bahsediliyor sanırım).
-Elleçlemeden (evet aynen böyle yazıyor,ne olduğunu bilen varsa beri gelsin diyeceğim ama arama motoruna yazınca bir karşılığı çıkıyor valla) sonra su ile iyice yıkayın.
-Koruyucu eldiven,koruyucu kıyafet,göz koruyucu,yüz koruyucu kullanın.(Ay ne o kimya dersinde deney yapacakmışız gibi koruyucular falan).
-Bunların haricindekiler bildik uyarılar..Kişisel temizlikte,gıda temizliğinde kullanmayın (Allah aşkına bunu yapan var mı gerçekten?), çocuklardan uzak tutun (kesinlikle,el altında hiç bir temizlik ürünü olmasın), kullandıktan sonra elleri yıkayın vs.....
1000 ml. ebada sahip yüzey temizleyicinin plastik ambalajının en çok şu tutma yerini beğendim.Tam bir tutuşla kolay kullanım imkanı veriyor.Kapağı açınca hissettiğim yoğun beyaz sabun kokusuna ne kadar bayıldığımı anlatamayacağım bile.Ürünü belirtilen miktardan biraz daha az kullandığım halde yoğun bir köpürmesi oldu.Kullanım alanlarında belirtilen cam ve ayna gibi yüzeylerde kullanmadım zira 2 gün önce köklü bir cam temizleme operasyonu yapmıştım.Onun üstüne cesaret edemedim açıkçası.Ben ürünü laminant parkede ve fayans yüzeyde kullandım.Parkede matlaşma,fayansta alaca bir görüntüye neden olmadı.Laminant parke ve fayans gibi yer temizliğinde hem temizlik anlamında hem de ortama yaydığı ama çok kalıcı olmayan harika beyaz sabun kokusu anlamında beğendim ürünü.Ürünün satış noktalarını bilmiyorum ama Rossmann'dan 1000 ml.'ini 5,99 TL.'ye aldığım Vissmate Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici özellikle beyaz sabun kokusundan hoşlananlar için denenmeyi hak ediyor bence..