Slazenger Vaporisateur Eau De Toilette / Parfumed Deodorant

Bu ürünler ayrı ayrı 2016 senesi sonunda A101 markette satışa çıkmıştı.Parfüm 14,95 TL.,deodorant 8,95 TL. idi.(Piyasa fiyatlarının bu rakamların hemen hemen biraz daha üstünde olduğunu düşünüyorum,tabi bu boylar için).O zaman dikkatimi çekmemişti bunlar.Nasıl kaçırmışım hayret ! Bilirsiniz mağazalar,marketler satılmayan ve stokta kalan ürünleri daha da indirimli fiyatlarla tekrar satışa çıkartırlar daha sonra.İşte bu iki ürünü böyle bir dönemde nisan ortalarında almıştım.Bu sefer parfüm 9,95 TL.,deodorant 4,95 TL. 'ye düşmüş şekilde.
Yalnız markanın bu modelinin adının Vaporisateur,parfümün 50 ml.,deodorantın 150 ml. olması ve deodorantın ambalajının arkasında''şık ve özel kokusu ile günlük hayatınızda,size güven ve canlılık verir.Özel formülü ile gün boyu cildinizde kötü kokulara karşı etkin koruma sağlar''şeklindeki açıklama haricinde hiç bir yerde bir bilgiye rastlamadım.Ne Türkçe sitelerde,ne yabancı sitelerde.O yüzden kokunun notaları hakkında açıklayıcı bir bilgi yazamayacağım ben de.
Kokuları test ettiğimde hissettiğim sadece şeker ve tatlı baharat kokularının yoğunlukta olduğuydu.Gerçekten de insanın iştahını açan bir kokusu var.Herkesin cildine giden bir koku var muhakkak,kimi çiçek,kimi odunsu,kimi meyvemsi,kimi şekerimsi kokuları yakıştırır cildine.Benim de favorim şeker,tatlı baharat,meyve kokuları olduğundan Slazenger Vaporisateur Eau De Toilette&Parfumed Deodorant'ı çok beğendim...