Garnier Ambre Solaire Bronzlaştırıcı Etkili Koruyucu Sprey 20 spf

Tatil,güneş,deniz sezonunun açılmasıyla güneş koruyucu ürünler de çok fazla revaçta bu aralar.Hazır bizim de tatil sezonunu açmamıza sayılı gün kalmışken,Egemen ve Derin için çocuklara özel üretilmiş güneş koruyucu ürünler ( Çocuk Güneş Yağı Çok Yüksek Koruma 50+ SPF ) ve Enginle benim için de Garnier Ambre Solaire Bronzlaştırıcı Etkili Koruyucu Sprey 20 spf/gkf ekledim tatilde bavula konulacaklar listesine.
Garnier Ambre Solaire İdeal Bronzluk Bronzlaştırıcı Etkili Koruyucu Sprey;
-Yağsız ve suya dayanıklı formülüyle,kolaylıkla bronzlaşan açık renkli ciltler için orta koruma sağlıyor. (Kolaylıkla bronzlaşan kısmı tutuyor da renk tonu tutmuyor,cilt tonum esmer-buğday arası sayılabilecek renkte benim).
-Doğal melanin üretimini hızlandırmaya yardımcı olan formülü sayesinde ideal bir bronzluk sunar. 
-Patentli filtre sistemi Mexoryl SX sayesinde UVA/UVB ışınlarına karşı etkin koruma sağlar. 
-Güneş yanıklarına ve güneşe bağlı erken yaşlanma belirtilerine karşıdır.
-Nemlendirici formülü,eşit dağılan,dayanıklı ve aydınlık bir bronzluk sağlar-mış,öyle yazıyor web sitesinde açıklaması.
Yukarıdaki fotoğrafta da göreceğiniz üzere ürün süt şeklinde,akışkan yapıda ve çok hafif bir kokusu var.Emilimi hızlı.Emildikten sonra cilt üzerinde yağlı tabaka oluşturmuyor ve cilde çok hafif bir parıltılı aydınlık veriyor.
200 ml. ambalajı olan sprey sütü Gratis'ten 24.50 TL.'ye aldım.Piyasa fiyatı da 25-45 TL.arası değişiyor.Aslında bu tür ürünleri yazın olduğu gibi diğer mevsimlerde de düzenli olarak kullanmak gerekli ama nedense aklımıza hep tatile çıkacağımız zaman gelir alıp kullanmak.Bu örneklerden biri de benim mesela.Asla sürekli kullanma alışkanlığı edinemedim.Tatile gitmeden önce alır,bavula konulacaklar arasına eklerim kendilerini.Genelde de orta koruma faktörlü ürünler ihtiyacımı karşılar.
Garnier Ambre Solaire Bronzlaştırıcı Koruyucu Yağ 30 SPF ( SPF(GKF),UVA/UVB/UVC 'nin ne olduğunu ve güneş koruyucu ürün seçiminde ve kullanımında dikkat edilmesi gereken hususları bu yazımda bulabilirsiniz) 
Tatilde bavula konulacaklar listesine bir de 
ekledik mi;gelsin tatil,beklesin güneş,deniz bizi o zaman...