U Green Clean Organik Portakal Yağlı Bitkisel Bulaşık Deterjanı

Tamam itiraf ediyorum daha önce hiç bitkisel içerikli temizlik ürünü kullanmamıştım.Herşeyin bir ilki varmış misali,U Green Clean temizlik ürünlerini Şafak'ın Dünyası Şafak ve Sosyal Annem Fatma'nın birlikte organize ettiği,23 Nisan Blogger Anne&Çocuk Şenliği'nde sponsor firmalardan biri olan Uzay Kimya sayesinde kullanıp denemiş oldum.

Bitki içerikli ve ekogaranti sertifikalı çevre dostu U Green Clean bulaşık deterjanı elde yıkama için uygun bir ürün.GDO,fosfat,SLES,klor,paraben,sentetik parfüm gibi zararlı kimyasallar,petrol ve hayvansal kaynaklı ham maddeler içermiyor.Bitkisel ve doğal ham maddelerle üretildiğinden,içeriğindeki tüm ham maddeler doğada biyolojik olarak parçalanabiliyor.Zararlı kimyasal maddeler içermediğinden bulaşıklara ve çevreye zarar vermiyor,hassas ciltleri koruyor.Bulaşıklarda zararlı kimyasal kalıntısı bırakmıyor.Bulaşık harici biberon,emzik,mama kabı gibi bebek malzemelerinin temizliğinde de kullanılabiliyor.




Ürün bileşimi;<%5 şeker tensidi(bitkisel noniyonik madde),%5-15 hindistan cevizi yağı(bitkisel anyonik madde),organik portakal yağı,sodyum klorür,sitrik asit,bitkisel gliserin,su.

500 ml. ebadındaki bulaşık deterjanının şeffaf,akışkan jel yapısı var.Hani portakalın kabuğunu rendelersiniz de çok hoş bir koku sarar ya burnunuzu,işte öyle hafif ve güzel kokuyor.Bu bitkisel bulaşık deterjanı kullandığımız kimyasal içerikli bulaşık deterjanları kadar çok köpürmüyor ama temizlik konusunda en az onlar kadar işe yarıyor.

Ben U Green Clean Organik Portakal Yağlı Bitkisel Bulaşık Deterjanı'nın portakal aromalı yoğun kokusunu,temizliğini beğendim.Zaten işin zor kısmını bulaşık makinesi yapıyor,elde yıkamam gereken bulaşıklar da çok inatçı lekeli,kurumuş olmadığından deterjan benim işimi görüyor.Okuyanlara not:U Green Clean Bitkisel Temizlik ürünlerini Carrefoursa marketlerde bulabilirsiniz...