Panda Maraş Usulü Kesme Dondurma

Protein,karbonhidrat ve yağın yanı sıra;A,B,C,D ve E grubu vitaminlerle birlikte kalsiyum,fosfor,magnezyum,sodyum,potasyum,demir ve çinko gibi mineralleri içeren,mutluluk ve enerji veren,süt ürünleri gibi besleyici ve de sağlıklı olan dondurma bizim evde yaz-kış tüketilir.Kışın paket dondurma yazın ise külah dondurma tercih edilir genelde.
Ben bir de Maraş usulü dondurmayı çok severim.Tabi yerinde yemek koşuluyla.Maraş usulü deyince de aklıma elinde satırla koca dondurma kütlesini parçalayan,dondurmayı bin bir şovla ve oyunla size vermeye çalışan dondurmacılar gelir nedense.Ayy bak konu nereden nereye geldi.
Bu Maraş usulü dondurmayı kalıp paketlerden alıp yemiştim ama evde kesmesi,servisi biraz zor gelmişti bana.''Donduyma var mı donduyma :) '' ile hepimizin aklında yer edinen Panda; ''Kestikkkkkk....Maraş usulü dondurmanın kesilmesi çok zor diye sizin için kestik,dilimledik servis ettik''diyerek Maraş usulü dondurmayı servise hazır hale getirmiş biz tüketiciler için.
Aslında bu kesme usulü bayağı zamandır satışta ama ben yeni keşfedince yazmadan geçemedim.Paket 336 ml. / 270 gr. İçinde servise hazır 6 dilim yuvarlak kesim Maraş usulü dondurma var.Süt aroması yoğun,tadı hafif ve lezzetli.Kesme zahmeti olmadan bu şekilde hazırlanmış olması hoşuma gitti.Bir de ben dondurmayı biraz eritip,kaşıklaya kaşıklaya tüketenlerdenim,öyleyken daha bir seviyorum tadını dondurmanın.Siz ister sade yiyin,ister meyve dilimleriyle yada dondurmanın en çok yakıştığı şerbetli tatlılarla,mesela baklava...Hadi afiyet olsun o zaman :)