Cook Sebze ve Meyve Torbası

Ev hanımları,hemen tüketilmesi gereken sebze ve meyvelerin hava almayan alışveriş poşetleri içinde,buzdolabında olsa dahi kısa sürede tazeliğini kaybettiğini,çürümeye yüz tuttuğunu çok iyi bilir.Çoğu zaman bu sebze&meyveler tüketilemeden çöpe gitmek zorunda kalırlar ne yazık ki.
İşte Cook Sebze ve Meyve Torbası,nefes alan delikli yüzeyi sayesinde sebze ve meyvelerin ihtiyacı olan oksijeni vererek canlı kalmalarını,yiyeceklerin normal saklama koşullarına oranla 3 kat daha uzun süre tazeliklerini sürdürebilmelerini,torba içerisindeki tüm gıdaların koku,tat ve vitaminlerini koruyabilmelerini vaat ediyor.
Torbanın üstünde bulunan,iğne ucu batmış gibi duran küçük hava deliklerini aşağıdaki fotoğrafta daha net görebilirsiniz.
%100 polietilenden üretilen sebze&meyve torbalarının benim elimde mevcut olanı 25 X 29 cm. ölçülerinde ve büyük boy.Ambalaj içinde 5 adet torba bulunuyor.Bu torbalar yıkanabiliyor ve tekrar kullanılabiliyor.Yalnız fırın ve mikrodalga için uygun değil,hemen belirteyim.
Sebze&meyve torbasının en güzel özelliklerinden biri de açılıp kapanabilen kilit mekanizmasının olması. 
Torbaların şeffaf olmalarından dolayı içine koyduğunuz sebze&meyveleri karışıklığa neden olmadan görebiliyor,yıkadıklarınızı dilediğiniz an kullanıma hazır olarak kullanabiliyor ve de buzdolabında görünüm açısından bir düzen sağlayabiliyorsunuz.
Elimde 2 paket ve toplamda 10 adet Cook Sebze ve Meyve Torbası olması benim çok işime yaradı.Buzdolabının sebzelik bölümü daha nizami,daha düzenli hale geldi.Şeffaf olmasından dolayı da kullanmam gereken sebze&meyve olduğunda torbanın dışından bakıp alıyorum.Yıkanabilir,tekrar kullanılabilir ve kilitli olması da artı bulduğum diğer özelliklerinden oldu bu ürünün.