Nefis Demet

Geçtiğimiz ay sevgili Şafak ve Fatma'nın ev sahipliği yaptığı 23 Nisan Anne Çocuk Blogger Etkinliği'ndeydim.Bu etkinlikte bir çok firma birbirinden güzel hediyeleriyle bizimleydi.Bu firmalardan biri de blogger dostu Nefis Demet'ti.Aşağıdaki 2 fotoğraf Nefis Demet'in etkinliğimiz için gönderdiği ürünlerdi.

Bunların haricinde bir de bizlere böyle şık kutularda,içinde gözlere şenlik süslemeleriyle kek ve truffle hazırlamışlar.(Bu arada truffle yer mantarı olarak çevrilmiş.Krema,kakao,Antep fıstığı,badem,fındık kullanılarak yapılan bu lezzet sanırım şeklinden dolayı bu adı almış).
Bu kutu,içindekiler yenildikten sonra benim çok işime yaradı.Makyaj malzemelerinden tutun da takı tokaya kadar güzel bir saklama kutusu oldu.

Kek ve truffle dış kaplamalarıyla göze olduğu kadar malzemesinin tazeliği ve lezzetiyle de mideye hitap ediyor kesinlikle.Bizzat denedim ve test ettim,benden geçer not aldı.
Nefis Demet'teki ürünler;taze meyvelerden,günlük hazırlanan kurabiye ve keklerden katkı maddesi kullanılmadan yapılıyor.Nefis Demet'te bu kutular haricinde;meyve sepeti,karışık lezzet sepeti,çikolatalı meyve sepeti,kek sepeti,kurabiye sepeti,truffle sepeti gibi farklı lezzetler içeren alternatifler de var.

Ayrıca;anneye hediye,doğum günü,yeni iş hediyesi,sevgiliye hediye,yıldönümü hediyesi,yeni bebek hediyesi,hayırlı olsun,geçmiş olsun,özür hediyeleri,kadınlar günü,sevgililer günü ve daha pek çok özel güne dair en nefis hediyeler de var www.nefisdemet.com ' da.



Siz de klasik hediyelerden sıkıldıysanız ve tatlı bir hediye arayışındaysanız,Nefis Demet'in tatlı ve o kadar da renkli dünyasına bir göz atın bence..