She Deodorant

Hunca firmasına ait She marka deodorantlar hem çoğu yerde satılıyor olmasından,hem diğerlerine göre uygun fiyatlarından,hem de çok fazla koku seçeneklerinden dolayı zaman zaman alıp kullandığım ürünler oluyor.Yukarıda başlık fotosunda size göre soldaki 150 ml.'lik 3 normal boy deodorantı buradaki yerel bir marketten 5,25 TL.'ye,sağdaki 175 ml.'lik %25 bedava 3 deodorantı ise Gratis'in 8 Mart Dünya Kadınlar günü indirimlerinden yine aynı fiyata yani 5,25 TL.'ye almıştım.
She is PRETTY (O güzel)
Peri masallarından ilham alan She is Pretty;güçlü bir kişiliği olan,ışıltısıyla büyüleyen ve sofistike bir prenses.Üst notalarında böğürtlen,mandalina ve greyfurt;orta notalarda frezya ve gül;alt notalarında vanilya,amber ve tonka kullanılmış.Meyve&çiçek&hafifte şekerimsi bir koku olduğundan beğendim.
She is a CLUBBER (O bir Kulüpçü)
Müziğin enerjisinden ilham alan She is a Clubber,egzotik bir karışım iksiri.Floral ve meyve notaları ile zenginleştirilmiş She is a Clubber tazeliği ve tutkuyu temsil ediyormuş.Meyve&çiçek&biraz da pudralı kokusuyla beğendiklerimden.
She is an ANGEL (O bir Melek)
Meleksi saflığın,özgüven ve cazibenin birleşimini simgeleyen She is An Angel,meyve&çiçek&misk kokusundan oluşuyor.Çiçek kokusu biraz ağırlıklı gibi geldi bana.Çiçek kokularını çok beğenmiyorum ne yazık ki.
She is HAPPY (O Mutlu)
Tepe notlarında meyve ve turunç,orta notlarda akasya ve lilyum bulunuyor.Çok tercih edeceğim bir koku değil bu da.
She is FUN (O Eğlenceli)
Hayat dolu,çevresine ışık saçan coşkusu ile özgün,modern ve enerjik kızların kokusu.Üst notalarda meyveler,orta notalarda frezya,alt notalarda sandal ağacı ve soft musk kullanılmış.Şekerimsi bir kokuya sahip olduğundan hoşuma gitti.
She is SEXY (O Seksi)
Çekiciliğin,cazibenin ve kendine güvenin kokusu.Üst notalarda çekici meyveler,orta notalarda vanilya ve ceviz,alt notalarda oryantal ve misk var.Bunda da şekerimsi bir hava olduğundan beğendim.
She deodorantın bendeki bu 6 çeşidinden başka She is Cool,She is Crazy,She is Love ve She is Sweet koku seçenekleri ve She is From İstanbul,She is From New York,She is From Paris serisi kokuları da var.Tüm deodorantların 50 ml.EDT (eau de toilet/parfüm),40 ml.roll-on'ları (bilyeli deodorant),Cool,Fun,Sexy,Sweet'in 150 ml.body mist'leri (vücut spreyi) de bulunuyor ayrıca.Bu arada Hunca'nın web shop sayfasında 150 ml.'lik deodorant satış fiyatı 4.29 TL.(Yazıyı yazdığım an itibariyle).Bu deodorantları stoklamak isteyenler için en düşük fiyat burada,kendi web satış mağazalarında.
Benim burada favorilerim 
She is PRETTY
She is a CLUBBER
She is FUN
She is SEXY
Peki sizin She'niz hangisi ?

Çeviriler Google çeviri tarafından yapılmıştır.''İngilizce bilen var,bilmeyen var''..diyerek..

Etiketler