Golden Rose Mini Velvet Matte Lipstick MIX 2

Golden Rose Mini Velvet Matte Lipstick'in içinde 01,05,10,17,19 ve 29 numaralı 6 mini ruj olan MIX 1'inden sonra bugün de Mix 2'den bahsetmek istiyorum.
MIX 2 içerisinde 04-12-16-18-23 ve 27 numaralı rujlar bulunuyor.Dünyanın en küçük ruju olarak adlandırılan Mini Velvet Matte Lipstick'in 1 cm.en;2,5 cm boy ölçüleri bu ada yarışır şekilde gerçekten.
Her bir rujun 12 kullanıma kadar ömrü var-mış.Rujun arka tarafında minicik bir kapak var,çıkarttığımda rujun sadece uç kısmında olduğunu fark ettim.Yani o minik ruj ambalajın tamamında yok.Asansör diye tabir edilen çevirmeli bir ambalaja sahip olmadığından uçtaki kısım bittikten sonra içeride kalan kısmı ruj fırçası yardımı ile kullanabilirsiniz.Bu sayede 12 kullanım eder herhalde.
''Kadifemsi,mat ve yumuşak yapısı ile kolayca sürülür;yoğun kapatıcılık özelliği ile dudaklara dolgun ve pürüzsüz görünüm kazandırır.İçeriğindeki güçlü nemlendiriciler ve E vitamini dudakları besler,kurumasını önler.Paraben içermez,dermatolojik olarak test edilmiştir''şeklinde açıklaması olan Golden Rose Mini Velvet Matte Lipstick MIX 2'in içindeki rujların bilek içimdeki renkleri,kapsüllerin ambalaj renkleriyle uyumlu gibi görünüyor.
Rujların dudağımdaki duruşları(renkleri daha iyi anlamanız için rujsuz ve rujlu fotoğrafları birlikte paylaşıyorum);
04
Aslında renk canlı bir pembe tonu ama fotoğrafta net çıkmamış.Beğendim.
12
MIX 1'deki 10 numaranın bir ton üstü,gül kurusunun daha koyusu gibi.Çok fazla sırıtmıyor,doğala yakın bir renk olduğundan beğendim.
16
Bordo kahve karışımına benzettiğim ruju da beğendim diyebilirim.
18
Ambalaj rengi MIX 1'deki 17 numarayla hemen hemen aynı ama rujun tonlarında 17 daha pembe-kırmızı bir renkken 18 daha kırmızı tonunda.Beğendim.
23
Bunu patlıcan kabuğunun ele bıraktığı renge benzettim ben.MIX 1'de 29 ile ambalajları yakın renklerde ama 23 daha açık tonda.Ehh beğendim diyebilirim.
27
Açık gül kurusu-sütlü kahve karışımı bir renk.Çok beğendiğimi söyleyemem. 

BİM marketten 10 TL.civarı bir rakama aldığım set,Golden Rose web shopta 14,90 TL.'ye satışta.Set olarak değil de tek almak isterseniz Golden Rose web shop'ta mini boyun tekli fiyatı 2,5 TL.Golden Rose Mini Velvet Matte Lipstick'lerin ortak özellikleri kadife gibi yumuşacık sürümlü uygulamaları,tek sürümde kapatıcılıkları,dudakta kuruluğa neden olmamaları.6 rengin bir arada olmasını sevdim.Bu sayede farklı tonları deneme ve içlerinde beğendiğiniz olursa serinin normal ebatlarındaki Velvet Matte Lipstick'lerini alıp kullanma şansınız oluyor.Mini Velvet Matte Lipstick,mini boyundan dolayı taşınması çok kolay bir ruj.Ruju pantolonunuzun bozuk para cebinde bile taşıyabilirsiniz.Kalıcılık konusunda yine MIX 1 gibi çokkkk uzun süreli olduğunu söyleyemeyeceğim.MIX 2 sette sadece 27 çok tercih etmeyeceğim;04,12,16,18,23 ise beğendiğim renkler oldu benim..