Dostluk Maması

Sokakta yaşayan kedi olsun,köpek olsun,kuş olsun elimden geldiğince çevreye zarar vermeyecek,kirletmeyecek şekilde ve kaplarda yiyebilecekleri evsel yemek kalanlarından götürürüm onlara.Bunun yanında bir de Migros mağazalarında satılan bu tek öğünlük mamaları keşfettim,sokak dostlarımıza arada bir ağızlarına layık,onlar için üretilmiş bu mamalardan da götürmeye başladım artık.. 
Migros,Tansaş ve sahipsiz hayvanların destekçisi Goody mamaları işbirliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında üretilen''Sokaktaki Dostlarınız İçin,Dostluk Mamaları''şimdilik sadece köpek ve kediler için mevcut.Sokaklardaki sahipsiz dostlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için başlatılan bu proje yaklaşık 3 yıldır devam ediyor.

Tek öğünlük bu mamalardan köpek maması 150 gr.,kedi maması 100 gr.lık paketlerde ve sadece 1,25 TL.gibi bir fiyatla satışta.

Mamaların içeriği ise şu şekilde;
Köpek maması;tahıllar,et ve et ürünleri,hayvansal yağlar,mayalar,mineraller,vitaminler,antioksidanlar,koruyucular..
Kedi maması;tahıllar,et ve et ürünleri(dana eti en az %4),hayvansal yağlar,mayalar,mineraller,vitaminler,antioksidanlar,koruyucular,aromalar,aminoasitler..

Fotoğrafı çekildi,yazısı hazırlandı artık sokaktaki dostlarımızın ziyafet saati.Siz de sokaktaki dostlarımızın sağlıklı bir şekilde kendileri için üretilmiş besinlerle beslenmesine katkıda bulunmak isterseniz,size en yakın Migros mağazalarından 1,25 TL.lik paketlerde satılan bu tek öğünlük mamalardan alabilirsiniz.Mamalarının yanına birer kap ta su koymayı unutmayın sakın...