Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey Oda Kokusu

Oda kokularına bayılırdım,ta ki çocuklu bir hayata geçene kadar.İlk çocuğumun doğumuyla oda kokularını çıkarttım hayatımızdan.Ama bazen mutfakta yemek yaptıktan sonra sinen kokuları yok etmek için,reklamların cazibesine kapılıp merak ederek aldığım Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey'den bahsedeceğim bu yazımda.

Koku Giderme teknolojisine sahip Febreze Oda Kokusu inatçı,kötü kokuları yok edip geriye 
hafif,ferah bir koku bırakır.Diğer oda kokuları 
kötü kokuları çoğunlukla sadece koku ile bastırırken,Febreze koku moleküllerini hapsederek kötü kokuları yalnızca maskelemez,yok eder.Diğer oda kokularının çoğu tehlikeli gazlar 
içerirken,Febreze'in %85 sudan oluşan formülü %100 doğal bir nitrojen püskürtücü içerir.(Bu arada soluduğumuz havanın %80'i nitrojenden oluşuyormuş).

Bu açıklamadan sonra aldığım çeşitlere şöyle bir göz atalım:
Febreze Air Effects Elma Çiçeği:Bahar koleksiyonuna ait bir koku.Kokusunu çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim.
Febreze Freshelle Lavanta Konforu:Çok yoğun olmayan,hafif ve hoş bir lavanta kokusuna sahip.
Febreze Freshelle Bahar Çiçekleri:Sanki böyle karma buket çiçeklerin kokusunu andırıyor.Baskın ve bana göre ağır bir kokusu var,benim hoşuma gitmedi.
Febreze Freshelle Okyanus Esintisi:Okyanus esintisi hem koku yoğunluğu,hem kalıcılık,hem de hoşluk anlamında daha çok beğenimi kazandı.
Febreze hava ferahlatıcı spreyi genelde mutfakta çöp kutusunun içine,bir de ayakkabı dolabına sıkıyorum.Bir fıs yetiyor kokuların yok olması için.Gerçekten de kullandığım alanlarda kötü kokuları yok ediyor.Ortamın havasını değiştiriyor.Genel anlamda kullandıklarımdan lavanta konforu ve okyanus esintisinin koku yoğunluklarını beğendim.Okyanus esintisini bir tıkk daha fazla..Sanırım ben çiçek kokularını sevmiyorum.Biraz daha fresh,hafif şekerimsi yada meyvemsi kokulardan daha çok hoşlanıyorum.İndirimli yada kampanyalı dönemleri yakalarsam birkaç değişik çeşidini alabilirim belki yine.Siz Febreze kullandıysanız hangi kokusunu daha çok beğendiniz? Belki bana da bir fikir olabilir...