HighGenic Köpük Fırın / Ocak / Mangal / Aspiratör Temizleyici

Ev temizliğinde en çok vaktimi alan yerler kesinlikle mutfak ve banyo. Özellikle mutfak..Temiz olsun, hijyenik olsun diyerek her gün muntazam bir çalışma oluyor mutfakta. Hele ki yemek pişirilen günler ( ki bu da gün aşırı tekrarlanan bir olay ) bir de ekstra ocağın temizliği. Ben de temizleniyor sanıyormuşum, ta ki HighGenic Köpük / Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici kullanana kadar..
Güçlü ve geliştirilmiş köpük formülü ile zorlu yağ lekeleri, yanmış ve kurumuş yağ artıklarını temizlemek için kullanılan temizleyicinin kullanım alanları; fırın, fırın tepsisi, fırın telleri, mangal, mangal teli, aspiratör, aspiratör filtreleri, yanmış tava-tencere ve döküm ocaklar..
500 ml. ebatlı temizleyicinin 2 farklı sprey başlığı var. Temizleyici, kapak kapalı konumdayken yoğun köpük formda, açıkken de püskürtme sprey şeklinde çıkıyor başlıktan. Temizlenecek yüzeye 5-10 cm uzaktan, yüzey tamamen köpükle kaplanacak şekilde püskürtülen ürün; fırın ve aspiratör temizliğinde 5-10 dakika, mangal temizliğinde 1-2 saat, yanmış tava & tencere & ocak telleri ve demirleri temizliğinde ise 15-30 dakika arası bekletildikten sonra temiz ve ıslak bir bez veya sünger yardımıyla yüzey temizleyiciden arındırılacak şekilde siliniyor.
Aslında fazla söze gerek bile yok. Zaten yukarıdaki fotoğrafta ürünü kullanmış olduğum ocak başlıkları üstünde ve çevresinde ne derece etkili olduğunu görüyorsunuz. Köpüğü sıktıktan birkaç dakika sonra yanmış, kurumuş ve benim her gün temizliyormuşum sandığım tüm yağ kalıntıları kendiliğinden çözülmeye başladı. HighGenic'in daha önce kullandığım Sirkelim Organik Lavanta Yağlı Sirkeli Temizleyici 'si ve Ütüleme Sihirbazı 'nda olduğu gibi Köpük / Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyicisi de beni yanıltmadı ve isminin hakkını yine verdi..A101'lerde 5.45 TL. gibi bir fiyata satılan bu ürünü siz de kullandıktan sonra ocağınızın gerçekten temizlenmiş olduğunu göreceksiniz bence..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?